Wilt u gezien worden?

Ieder bedrijf heeft er baat bij om gezien te worden. Denk bijvoorbeeld aan autobelettering. Duizenden weggebruikers zien dagelijks uw auto of bus rijden met uw bedrijfsgegevens. Dit geldt uiteraard ook met gevelbelettering op uw pand. Passerende mensen zien waar u gevestigd bent en ook bezoekers van uw bedrijf zien op afstand al waar ze moeten zijn. Gevelreclame kan o.a. in de vorm van een bord, lichtbak of spandoek. Uiteraard zijn er nog veel meer opties. Wat dacht u van raambelettering met One Way Vision folie. Passerende mensen zien uw reclame op uw raam, terwijl u gewoon vanuit uw kantoor naar buiten kunt kijken.

Om u een betere indruk te geven van een aantal mogelijkheden, ziet u hiernaast een aantal voorbeelden van belettering en in welke vorm.

one_way_Vision

One Way Vision

Een zeer populaire manier van belettering. En komt geen schroef aan te pas terwijl iedereen die uw bedrijf passeert uw uiting ziet. One Way Vision folie wordt ook wel eens gaatjes folie genoemd. Door de hele kleine gaatjes die in deze folie zitten zien de passerende mensen uw uiting terwijl u van binnen gewoon naar buiten kunt kijken. Ook is dit een hele mooie oplossing wanneer u in een pand zit waar in de zomermaanden veel zon op schijnt. Door de kleine gaatjes houdt deze folie voor een groot deel de brandende zon buiten de deur.

 

belettering_auto

Autobelettering

Wanneer u veel op weg bent voor afspraken of werk, dan is autobelettering de ideale manier om uw bedrijf te uiten. Duizenden mede weggebruikers passeren uw auto of bus. In veel gevallen kunt u veel informatie kwijt op uw voertuig. Vaak is dit in de vorm van uw logo, uw diensten, website en telefoonnummer. Indien u denkt aan het beletteren van uw voertuig, kunnen wij voor u een digitaal ontwerp maken waarmee u kunt zien hoe uw voertuig er uit ziet na belettering.

 

Spandoek

Een spandoek wordt veelal gebruikt voor kortlopende acties of voor een aankondiging van een evenement. Hierin heb je veel soorten van kwaliteit. Een spandoek van hoge kwaliteit kan gemiddeld zo’n 3 jaar buiten gebruikt worden zonder dat de kwaliteit van de print verloren gaat. Tevens kan een spandoek gemakkelijk vervangen worden. Vaak wordt een spandoek geplaatst in een frame. Een spandoek wordt in veel gevallen voorzien van metalen ringen waarmee d.m.v. elastieken deze gespannen wordt. Wanneer u een mooie uiting wilt en toch niet te veel wenst te betalen, dan is een spandoek de ideale oplossing. Spandoeken zijn in alle formaten te verkrijgen.

 

Reclamebord

De meest bekende manier van gevelreclame is door middel van een reclamebord. Uw uiting wordt hierbij geplakt op een bord. Het meest gebruikte materiaal voor het bord is Dibond welke in verschillende diktes te verkrijgen is. Dibond is een lichtgewicht plaatmateriaal en oersterk. Waar vroeger nog vaak gebruik werd gemaakt van Trespa, is Dibond een stuk goedkoper en het gaat langer mee.

 

Lichtbak

Één van de mooiste manier van opvallen is toch wel door middel van een lichtbak. Een lichtbak zorgt er voor dat u ook in de avonduren zichtbaar bent. Uw uiting wordt geprint op een lichtdoorlatende folie. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een energiezuinige lichtbak te hebben daar deze worden voorzien van LED-verlichting. Ook een lichtbak is verkrijgbaar in verschillende maten én vormen

Welke manier van signing geniet uw voorkeur?

Media-Topper helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Wanneer u opzoek bent naar belettering kunt u via de button hieronder vrijblijvend een offerte aanvragen waarna wij spoedig contact met u op zullen nemen.

Offerte aanvragen