Wij ontwikkelen uw website op maat!

Media-Topper ontwikkeld website op maat! Een responsive website zorgt ervoor dat uw website of webshop op alle apparaten goed weergegeven wordt. Daarnaast draagt het voor een heel groot deel bij aan de online vindbaarheid bij de bekende zoekmachines. Google accepteert websites die niet responsive zijn niet waardoor een niet responsive website altijd een lagere ranking krijgt dan website die daarentegen wel geoptimaliseerd zijn.

mobiele_website
Ongeveer 75% van de Nederlandse bevolking bezoekt websites en webshops via een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone. Het is dan prettig voor de bezoeker dat de website of webshop goed toegankelijk is zonder dat pagina’s uitvergroot dienen te worden om de website of webshop goed te kunnen lezen. Hiernaast ziet u een voorbeeld van hoe een mobiel geoptimaliseerde website er uit behoord te zien.

Hebt u nog geen of een verouderde website?

Dan helpen wij u graag om een mooie op maat gemaakte responsive website te ontwikkelen. Klik op onderstaande button om een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om uw wensen en voorkeuren te bespreken.

Offerte aanvragen